Om Fredrik och Blues Harmonica Kaizen

fredrik_hertzberg-logo

Hej!

Välkommen till mitt krypin på nätet för munspelsundervisning. Jag heter Fredrik Hertzberg och har spelat munspel sedan 1987. När jag började spelade munspel upptäckte jag att det var väldigt svårt att få undervisning på munspel. Jag letade febrilt efter kurser och diverse undervisning. Det bästa jag kunde hitta då var böcker (med kasett om jag hade tur), tyvärr var inte alla böcker bra vilket jag lärde mig efter hand. Först 2005 träffade jag min första lärare, Dick Sjöberg, som ledde in mig på att studera bluesmunspel seriöst och verkligen sätta mig in i musiken och instrumentet. Genom Dick har jag också fått kontakt med David Barrett och Joe Filisko som jag studerat för på senare år. Nu vill jag hjälpa andra att studera detta instrument och den musik jag själv älskar så mycket, därför har jag skapat den här sidan och de kurser du kan köpa här.

Sedan 2014 är jag ackrediterad instruktör genom BluesHarmonica.com som drivs av David Barrett http://www.bluesharmonica.com/teacher-accreditation (scrolla ner en bit för att hitta mig) och sedan 2015 har jag hållit gruppkurser hos Studieförbundet Vuxenskolan i Landskrona.

Min metod för undervisning bygger på en kombination av teknikträning, musikteori och förståelse för hur vi människor lär oss nya saker. Den här kombinationen ger snabbt resultat och låter dig börja spela och göra musik tidigt, inga långa studiesessioner med näsan i musikteoriböcker.

Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev (anmälningsformulär nedan) så får du uppdateringar om vad som händer på sidan och mina tankar om bluesmunspel.

Följ mig gärna på min YouTube-kanal, Facebook-sida och Twitter.

Jag hoppas att du här kommer hitta vad du behöver för att nå dina mål med ditt musikskapande på munspel.

Väl mött!!

/Fredrik Hertzberg

Prenumerera för uppdateringar

* indicates required